De Minimono is een verplaatsbare kiosk. Duurzaam en innovatief. Als kijkshop bij je webshop, als festivalkiosk, voor promotie van je product. Het is plug and play als het ware. KLIK HIER > Voor meer informatie of contact.

moodboard

Het sterke concept van de Minimono > de groene stadskiosk van de toekomst. Een plek om klanten te ontmoeten. Te huur of te koop. Als aanvulling op de webshop, of als extended shop naast de grote keten. Mooie duurzame materialen en een duurzaam werkgelegenheidsconcept. Sterke industriële designroots en een uitgekiend modulair concept.
De groene stadskiosk is een icoon voor de stad (vanuit citymarketingperspectief) en een uitermate duurzaam product (mooie herwinbare materialen als bamboe en energiezuinig > de mogelijkheid voor een zonnepaneel en Philips ledverlichting). De Minimono biedt de kleinwinkelier de kans om op diverse locaties zijn nering te doen. De Minimono is ook interessant in overdekte winkelcentra of lege winkelruimten. Het heeft alle elementen van de drie P’s: people, planet en profit. Het is niet alleen een kiosk, maar het concept behelst ook werkgelegenheid en een andere visie op startend ondernemerschap. Duurzaam op al deze drie P’s. Het project is een integraal plan waar met verschillende stakeholders uit Flevoland wordt samengewerkt. Daarin zitten gemeenten, grote organisaties als de NS, ontwikkelaars, marketeers, winkeliersverenigingen, adviseurs openbare ruimte, ontwerpers (grafisch en industrieel) en producenten. De kiosk vult de openbare ruimte op een mooie, intelligente en ook humorvolle manier aan.

Gemeenten, projectontwikkelaars en ondernemers kunnen denken aan stadscentra en pleinen, maar ook locaties bij stations of nieuwbouwwijken waar – naast grote ketens – niet voldoende diversiteit is op het terrein van het winkelbedrijf.

Op dit moment staan de eerste Minimono prototypen in het land. Op het Lange Voorhout in Den Haag en tussen 4 en 15 september in Amsterdam bij het Eye. De serieproductie startte in 2014 in Almere en Emmeloord. In het late najaar 2015 staat een Minimono als proefproject voor startende ondernemers op het stadhuisplein in Almere.

Voor meer informatie over de verrassende prijsstelling, het huren van een Minimono of een presentatie kunt u bellen of mailen: 06-16468441 of marcelkolder@minimono.nl.

toepassingen.jpg

Advertenties

 1. Hoi Marcel,

  Ziet er goed uit joh! Alles goed? Ook met je Land Rover? Als je een transporteur nodig hebt met bus kan je altijd bellen!

  Succes,

  Gr. Han Wannink

 2. Voor het eerst op de Composietendag in Emmeloord bij Fa. Kuiken van jullie bedrijf gehoord.
  Reactie: GEWELDIG idee en concept ! Innovatief en Slim bedacht, erg LEUK en inspelend op een nieuwe vraag vanuit de mark t ! veel succes gewenst !!
  Mark

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s